top of page

Salg %

 

Ulike produkter nå i SALG!
Dra fordel av en super rabatt i vårt salg! I salget finner du vakre billige lamper med enorme rabatter. Disse lampene er midlertidig rabattert! Så også her gjelder det: vær rask fordi tom = tom!

Nyheter

 

Her finner du de siste nyhetene. Flotte lamper for både inne og ute. 

Solur

 

Et kvalitetsprodukt i årevis, en solur fra zada. Funksjonelle for hver hage!
Ved et kjøp av en solur er du i besittelse av et kvalitetsprodukt som du vil ha glede av i mange år fremover. Zada solur er produsert av materialer av høyeste kvalitet - en kombinasjon av messing, rød kobber og bronse. Alle solurene er håndlaget.

Fjernstyrt belysning

 

TRIO-armaturer med WiZ-teknologi muliggjør fascinerende og innovative lys innstillinger som kan styres, programmeres og kontrolleres individuelt. Den smarte belysnings kontrollen gir ubegrensede muligheter for å skape den ønskede atmosfæren for enhver anledning - enten det er via app, stemmestyring, fjernkontroll og den konvensjonelle veggbryteren. 

Løsninger

 

Inspirert av våre lamper, men vet ikke hvordan du best kan bruke dette hjemme? Zada.no tilbyr hjelp! Belysning av interiøret på riktig måte er en spesiell oppgave. Zada.no har lang erfaring i å gi deg råd. Om det er stue, soverom, hage, balkong, kontor, restaurant eller total prosjekt. Vi hjelper deg med å gjøre det riktige valget i henhold til dine ønsker.

Finn din perfekte lyskilde

 

Leter du etter den perfekte lyskilden for å skape den rette atmosfæren? Alt du trenger å vite om dette finner du her! Les all informasjonen, og finn deretter det perfekte lyspunktet for ditt hjem!

IP-grader

 

Du ser ofte en IP-grader på belysning, men hva betyr egentlig denne verdien? IP står for International Protection rating. En lampe med IP20 er vanligvis tilstrekkelig innendørs. Badet og hagen er en annen historie. Vann og strøm går ikke bra sammen, og det er derfor du trenger en høyere IP-verdi.

bottom of page