top of page

Kundesenter

Leveringstid


1-4 uker leveringstid på lager varer. Bestillingsvarer kan det gå opp mot 6 uker. I høysesong som f.eks. jul og sommer må du påberegne noen flere dager utover dette. Normalt sett er siste frist for pakker som skal leveres innen Julaften 16.desember. Se www.posten.no for mer informasjon.

 

 

Feil eller mangler


Om du skulle oppdage feil eller mangler på én eller flere varer i forhold til bestillingsbekreftelsen din, ber vi deg ta kontakt med oss så snart du oppdager feilen. Ring kundeservice på tlf. 70 14 10 00 (09-15), eller send en e-post til kundeservice@zada.no, så vil vi selvfølgelig rette opp feilen kostnadsfritt så snart som mulig.

 

Vare skadet under transport


Posten er flinke til å stoppe og returnere synlig skadede pakker tilbake til oss. Om du likevel skulle oppdage at produktet og emballasjen er blitt skadet under transport, ta kontakt med kundeservice på tlf. 70 14 10 00 (09-15) eller send en e-post til kundeservice@zada.no, så hjelper vi deg med returnering og erstatning av varen.

 

 

Ikke-avhentede pakker
 

Om du bestiller produkter fra oss og ikke henter pakken din uten å informere oss om dette, vil du bli ilagt et gebyr på kr 350,-.

 

 

Pakkesporing


Alle servicepakker som blir sendt fra oss er merket med et sporingsnummer slik at du kan finne ut hvor pakken befinner seg i Postens systemer. Pakkens sporingsnummer finner du på leveringsbekreftelsen. Gå inn på www.bring.no, skriv inn sporingsnummeret på pakken og følg med på hvor ordren din befinner seg.


NB: Sporing gjelder ikke for leveringsalternativet Småpakke/Brevpost, da dette sendes som et brev.

 

Porto- og fraktkostnader

På bestillinger under 1000 kr gjelder det et beløp på 129 kr, bestillinger over 1000 kr står vi for frakten.

Portoen blir lagt til på totalsummen av pakken du har bestilt, og du vil ikke få noen tilleggskostnader utover dette.

  • Småpakke, brevpost - leveres i din postkasse: Kr 59,-  (lyskilder)

Zada.no leverer kun til adresser i Norge og Svalbard. Til Svalbard gjelder egne portosatser, så ta kontakt med kundeservice før du bestiller.

bottom of page